Denham gaat samenwerking aan met ATVG

High-end jeansmerk Denham opereert wereldwijd, maar is sinds kort gevestigd met een nieuwe winkel in Maastricht. In haar zoektocht naar een aansluiting met de regio kwam het kledingmerk al snel uit bij de organisatie achter At The Villa Group. Deze organisatie in Maastricht organiseert onderscheidende evenementen op bijzondere locaties en deelt dezelfde liefde voor beleving, exclusiviteit en kwaliteit.

De échte jeansliefhebber is natuurlijk al jaren bekend met Denham, dat sinds de oprichting in 2008 tot de top van de internationale jeansmerken behoort. Hoewel het merk zichzelf stevig positioneert met zo’n 200 internationale winkels en kantoren in Düsseldorf, Shanghai, Tokyo en Sydney, kon de fashionliefhebber in Maastricht nog niet bij Denham terecht. Daar is dus sinds kort verandering in gekomen met een nieuwe store aan de Maastrichter Brugstraat 16.

Op verschillende manieren wordt het partnership met At The Villa Group aangevlogen. Zo krijgen bezoekers van de Denham store middels diverse acties toegang tot evenementen van At The Villa Group. Daarnaast worden het DJ-team van gekleed door Denham en is het jeansmerk nadrukkelijk aanwezig bij het eerstvolgende evenement met een eigen stand en fotowand.

Dit eerstvolgende evenement van At The Villa Group is At The Garden, dat op 1 juli plaatsvindt in de geheime binnentuin van Kasteel Vaeshartelt. Tijdens At The Garden wordt de bezoeker getrakteerd op heerlijke toegankelijke housemuziek door diverse deejays, bijzonder entertainment, tafelservice en de beste burgers en gin-tonics van Maastricht. At The Garden is al jaren een publiek geheim onder ervaren feestgangers uit de Euregio. Dit intieme evenement raakt daarom keer op keer snel uitverkocht.

Ben jij benieuwd wat de nieuwe Denham-winkel jou te bieden heeft? Haast je dan snel naar de Maastrichter Brugstraat, want de eerste 10 gelukkigen ontvangen een gratis ATVG-snapback bij een aankoop op vertoon van dit bericht.