Time flies when you’re having fun! Wat zes jaar geleden begon als een klein evenement in een villa is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Euregio met een stevige lijst onderscheidende evenementen op bijzondere locaties. De uitdijende At The Villa Family verkende afgelopen jaren samen diverse zalen, grotten, kastelen en stranden en bracht daarbij een sfeer van luxe en verbondenheid. Een van die locaties is La Bonbonniere, een eeuwenoud theater in het hart van Maastricht. Nadat ATVG daar een geslaagde vijfde verjaardag heeft gevierd, is het niet meer dan logisch dat ook het zesde verjaardagsfeest hier gehouden zal worden!

Het theater zal met haar beschilderde plafonds, gouden decoratie en grote zalen het statige decor vormen van een spectaculaire avond, waar de DJ’s van At The Villa Group iedereen zullen voorzien van hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kwaliteitsmuziek. Het entertainment behoort tot de top van de scene: de danseressen dansten al eerder op Ibiza en Sensation, de MC werkt op regelmatige basis voor Defected en ex-international Glenn Helder zal laten zien dat hij net zo snel met een drum overweg kan als destijds met een bal. Fashion Point / Obsis zal daarnaast als vaste fashion partner van At The Villa Group een spectaculaire fashion show opzetten. Ook is de creatieve crew van ATVG al weken bezig met het uitwerken van de aankleding: de spreekwoordelijke kers op de verjaardagstaart.

Het enige wat een goed verjaardagsfeest verder nodig heeft zijn chique & sexy gasten en daarom nodigt At The Villa Group jou uit om samen met de rest van de At The Villa Family het zesde levensjaar groots te vieren! Tot dan!

Share

Poster 6Years